Unforgettables.nl verzamelt originele kado’s voor ziekenbezoek uit de leukste webshops. Kado’s van maximaal 20 euro, die leuk zijn om te geven (én te krijgen).

Unforgettables.nl is een initiatief van Uitgeverij Zezz. Uitgeverij Zezz maakt bladen en boeken over zorg + ziek zijn.

 

Waarom deze website?

Het begon allemaal met een vriendenboek voor een zieke vriendin, want dat wilden we haar zo graag kado doen. We konden geen mooie vinden en daarom hebben we er zelf een gemaakt. Dat doen we namelijk wel vaker, want we runnen samen Uitgeverij Zezz en Uitgeverij Zezz maakt bladen en boeken over zorg en ziek zijn.

Terwijl we het boekje maakten, samen met illustrator Saskia van der Linden, die fantastisch mooie dingen maakt, bedachten we dat er nog veel meer originele kado’s moeten zijn om mee te nemen op ziekenbezoek, maar dat het zo lastig is om iets origineels te vinden. Zo kwamen we op het idee van deze website, waar we webshops met originele kado’s verzamelen. Voor onszelf en onze vrienden en familie, maar ook voor jou. We hopen het je zo gemakkelijk te maken om een lief en leuk kado mee te nemen als je langs gaat bij iemand die het kan gebruiken. Want ziek zijn is al lastig genoeg.

Sandra en Annemarie

Tip ons:
Heb je zelf een geweldige webshop met een origineel kado voor ziekenbezoek? Of weet je een webshop waar je leuke en lieve kadootjes kunt kopen voor een zieke? Stuur ons een link en wie weet staat je webshop binnenkort op Unforgettables.nl